Vatfor-Ca Kft.
parketta bolt

Auro Nr.421-01 1liter

/ olajok, viaszok, lazúrok

"Bundeskanzlermischung" - Ausztriában a bécsi miniszterelnöki hivatal csiszolással már nem felújítható, műemléki padlóinak megmentésére és karbantartására kifejlesztett termék. Erősen szennyezett olajozott - viaszolt felületek (bútorok, burkolatok, padlók) tisztítására és ápolására, valamint ragacsos - rosszul elkészített, nem polírozott viaszolt felületek rendbetételére, a felesleges viasz eltávolítására alkalmas.

10 450 Ft (27% ÁFA-val)

Összetétel: lenolaj, lenolaj-standolaj, ricinusolaj-standolaj, faolaj-standolaj, dammárgyanta, mész- és kolofónium-glicerinészter, méhviasz, karnaubaviasz, narancshéjolaj, alkohol, duzzadóagyag, kovasav, lecitin, Ca/Zr/Co szárítóadalék.(ólommentes) 

Használat: az intenzív tisztító keverék a kezelendő felületre fekete peddel (padló) vagy skótszivaccsal (vlies, Scotch-Brite) bedörzsölni, bemasszírozni, amíg a felületről eltávolítja a szennyeződéseket, és a felület telítődik a viasszal. Ezután kb. 20 perc száradás után puha nedvszívó ronggyal a felületet szárazra dörzsölni, majd kb. 5 óra száradás után polírozni kell. Utókezelés szükség szerint kb. 2 nap múlva AURO keményviasszal (Nr.171, padló), vagy AURO viasz kenőbalzsammal (Nr.181).