Vatfor-Ca Kft.
parketta bolt

Auro Nr.108 375ml

/ olajok, viaszok, lazúrok

Konyhai és más nagy igénybevételű, nedvességnek kitett fa munkalapok olajozására alkalmas. Két rétegben önálló kezelésként, viaszolás nélkül használható, ami jelentősen megkönnyíti az ápolását. Könnyen ápolható, felújítható. Mézszínű, a kezelt felület színét feltüzeli.

6 950 Ft (27% ÁFA-val)

Felület előkészítés: A felület száraz, sima, nedvszívó, tiszta, zsír- és idegen anyag átütésektől mentes legyen. A felületet csiszoljuk P150-180 finomságúra, nedves ruhával töröljük át, majd száradás után csiszoljuk P180-220 finomságúra. 

Használat: Ecsettel, hengerrel egyenletesen hordjuk fel a fa nedvszívó képességének megfelelően, szükség szerint azonnal több rétegben. Minél több olajat szív be a fa, annál ellenállóbb lesz a felület. A beszívódás mélysége fokozható, ha az olajat vízfürdőben kb. 40 C°-ra melegítve használjuk és vliessel, konyhai mosogatószivacs dörzsis oldalával be is dörzsöljük. A felületről a be nem szívódó olajat kb. 10-15 perc száradás után gondosan le kell törölni, különben a felület ragacsos, foltos marad. Szerszámtisztítás meleg vízzel és AWALAN univerzális tisztítóval (Nr.471).